Mrkvové řezy s tvarohem

Doba přípravy 70 minut
Náročnost (1-5) 3
Kcal 154 kcal
Počet porcí 16 porcí
Pro zobrazení nutričních hodnot se zaregistrujte!
Suroviny
Korpus
Mrkev
300g
Špaldová mouka
250g
Protein
50g
Mandle
50g (mleté)
Vejce
3 kusy
Kokosový olej
15g
Perníkové koření
2 čl.
Mletá skořice
1 čl.
Kypřicí prášek
2 čl.
Sladidlo
ekvivalent 120g cukru (stevie, erythritol...)
Sůl
špetka
Náplň
Měkký tvaroh
500g
Řecký jogurt
140g (0% tuku)
Želatinový ztužovač
není nutné
Sladidlo
Poleva
Puding
1 balení
Mléko
300ml
Voda
200ml
Sladidlo
Postup přípravy
  1. Nastrouháme mrkev, přidáme vejce a olej
  2. Všechny suché ingredience na korpus smícháme dohromady a přidáme k mrkvové směsi
  3. Přidáme mléko dle potřeby
  4. Pečeme ve vymazané formě (30 x 26 cm) přibližně 25 minut při 180°C
  5. Vytvoříme náplň smícháním tvarohu a řeckého jogurtu (možné přidat ztužovač dle návodu)
  6. Náplň rozetřeme na korpus a necháme odstát
  7. Pudink uvaříme dle návodu- místo čistého mléka použijeme kombinaci (200ml vody + 300ml mléka)
  8. Pudink nalijeme na dort a necháme odstát v lednici
  9. Vychlazené podáváme

Dobrou chuť !


Pokud Vám recept chutnal, nezapomeňte se podělit o fotku na našem INSTAGRAMU, nebo pod hashtagem #bodyhunters :)

Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku
Všechny recepty