Tvarohové řezy

Doba přípravy 35 minut
Náročnost (1-5) 3
Kcal 105 kcal
Počet porcí 12 porcí
Suroviny
Ovesná mouka
60 g (low carb mash čokoláda)
Casein
30 g (čokoláda)
Špaldová mouka
20 g
Vejce
4 kusy
Kypřicí prášek
1 kus
Holandské kakao
2 lžičky
Prom-IN BCAA
20–25 g (pomeranč)
Zlatý klas
1–2 kusy
Měkký tvaroh
625 g
Sladidlo
Postup přípravy
  1. Vajíčka vyšleháme spolu se sladidlem.
  2. Smícháme ovesnou mouku, casein, špaldovou mouku, kypřící prášek, kakao a přímícháme k vaječnému základu. Dle potřeby přídáme vodu / mléko.
  3. Těsto vylejeme na vymazanou formu (olej ve spreji) a pečeme 15–20 minut při 180 °C.
  4. Tvarohový krém si připravíme smícháním tvarohu a sladidla. Dle konzistence tvarohu se dá použít i ztužovač do šlehačky Smeta-fix.
  5. Ve vodě rozmícháme BCAA a sladidlo – Zlatý klas (agar, želatinu) přípravíme dle návodu s použítim rozpuštěných BCAA namísto čisté vody. 
  6. Na vychlazený korpus natřeme tvarohový krém a nahoru nalejeme želé.
  7. Necháme vychladit.

Dobrou chuť!

Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku
Nevíte, co uvařit dalšího?
Všechny recepty