Tvarohová bábovka

Doba přípravy 15 minut
Náročnost (1-5) 3
Kcal 310 kcal
Počet porcí 2 porce
Suroviny
Měkký tvaroh
500g
Bílý jogurt
150g
Javorový sirup
3- 4 lžíce
Želatinový ztužovač
Ovoce
Postup přípravy
  1. Dohladka rozmícháme tvaroh s bílým jogurtem a přidáme 3–4 polévková lžíce javorového sirupu.
  2. Poté si v hrnci nachystáme želatinu na ztužení podle návodu.
  3. Hotovou želatinu smícháme s tvarohovou směsí.
  4. Nakonec přimícháme ovoce.
  5. Hotovou směs pak vlijeme do formy na bábovku.
  6. Lžící zarovnáme do hladka.
  7. Bábovku necháme vychladnout miniminálně na 2 hodiny. 
Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku
Všechny recepty