Korpus | |
Špaldová mouka | 400 g |
Třtinový cukr | 75 g |
Ghí | 125 g (nebo máslo) |
Kokosový olej | 3 lžíce |
Žloutek | 1 kus |
Holandské kakao | 30 g |
Mléko | 1 lžíce |
Náplň | |
Měkký tvaroh | 700 g |
Třtinový cukr | 90 g |
Žloutek | 3 kusy |
Solamyl | 1 lžíce |
Bílek | 4 kusy |
Všechny ingredience na těsto smícháme dohromady a vypracujeme v těsto. Necháme odpočívat v lednici 30 min. Z bílků vyšleháme sníh a zamícháme do ingrediencí na náplň. Vznikne nám tvarohová náplň.
Na plech vystlaný pečícím papírem nastrouháme polovinu těsta. Následne ho potřeme tvarohovou náplní a zarovnáme. Zbytek těsta nastrouháme na koláč. Pečeme 50 minut na 170–180 stupňů.