Skořicový jáhelník

Doba přípravy 80 minut
Náročnost (1-5) 3
Kcal 71 kcal
Počet porcí 20 porcí
Suroviny
Cuketa
400 g
Jáhly
200 g
Vejce
4 kusy
Ovesné vločky
50 g
Mletá skořice
2 lžičky
Erytritol
4 lžičky
Protein
30 g
Kypřicí prášek
1 kus
Postup přípravy
  1. Nastrouháme cuketu a uvaříme jáhly.
  2. Z cukety vymačkáním odstraníme co nejvíce štávy, přimícháme vejce a hotové jáhly.
  3. Všechny suché ingredience smícháme dohromady.
  4. Obě směsi důkladně smícháme a vylijeme na vymazaný plech (Pan spray, kokosový olej).
  5. Pečeme 40–60 minut podle velikosti plechu na 180 °C.
Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku
Všechny recepty