SandFITch

Doba přípravy 10 minut
Náročnost (1-5) 3
Kcal 334 kcal
Počet porcí 1 porce
Suroviny
Toast
3 plátky (Celozrnný)
Vejce
1 ks
Sýr
15 g (Eidam 30%)
Olivový olej
5 g
Šunka
10 g (Schwarzwaldská)
Hořčice
10 g
Salátové listy
dle chuti
Postup přípravy
  1. Na oleji si připravíme volské oko. Společně s vejcem hodíme na pánev také jeden plátek šunky tak, aby se opekla do křupava.
  2. V mezičase si opečeme toasty dozlatova
  3. Na opečený plátek toastu dáme trochu salátu, na něj hotové volské oko.
  4. Na druhý toast opečenou šunku, sýr- ten můžeme ještě dle chuti potřít tenkou vrstvou hořčice nebo ketchupu slazeného stevií.
  5.  Toasty přiklopíme a ostrým nožem rozřízneme na 2 trojúhelníky. 

Dobrou chuť ♥


Pokud Vám recept chutnal, nezapomeňte se podělit o fotku na našem INSTAGRAMU, nebo pod hashtagem #bodyhunters :)

Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku
Všechny recepty