Rybičková pomazánka

Doba přípravy 5 minut
Náročnost (1-5) 1
Kcal 165 kcal
Počet porcí 4 porce
Suroviny
Tuňák
2 konzervy (130g masa)
Gervais (Žervé)
200g (light)
Řecký jogurt
280g (0% tuku)
Hořčice
2 čl. (plnotučná)
Cibule
1 menší kus
Kyselé okurky
2 kusy
Sůl
Pepř
Postup přípravy
  1. Smícháme žervé a řecký jogurt.
  2. Tuňáka zbavíme šťávy a zamícháme do jogurtové směsi.
  3. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a kyselou okurku.
  4. Přidáme hořčici, sůl, pepř a vše zamícháme.
  5. Podáváme s oblíbeným pečivem.

Dobrou chuť ♥


Pokud Vám recept chutnal, nezapomeňte se podělit o fotku na našem INSTAGRAMU, nebo pod hashtagem #bodyhunters :)

Rybičková pomazánka

Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku
Nevíte, co uvařit dalšího?
Všechny recepty