Ratatouille

Doba přípravy 60 minut
Náročnost (1-5) 3
Kcal 101 kcal
Počet porcí 4 porce
Suroviny
Pasírovaná rajčata
500 g
Cibule
1 velká
Česnek
2 stroužky
Olivový olej
10 g
Lilek
1 kus
Cuketa
2 kusy
Rajče
2 kusy
Červená paprika
1 kus
Žlutá paprika
1 kus
Oregano
Tymián
Sůl
Pepř
Cherry rajčata
Postup přípravy
  1. V misce smícháme pasírovaná rajčata, nahrubou nastrouhanou cibuli a jemně nasekaný česnek.
  2. Přidáme olej a koření (oregano, tymián, sůl, pepř).
  3. Lilek, papriky, cukery a rajčata nakrájíme na kolečka.
  4. Do větší zapékací misky nebo do dvou celokovových pánví nalejeme tekutou směs a střídavě uložíme zeleninu, okořeníme.
  5. Pečeme 35 minut přikryté pečícím papírem a 15 minut bez papíru při 200 °C.
  6. Dle chuti můžeme pár minut před koncem přidat vejce a cherry rajčátka.
Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku
Všechny recepty