Nepečený citronový cheesecake do sklenice

Doba přípravy 10 minut
Náročnost (1-5) 2
Kcal 261 kcal
Počet porcí 2 porce
Suroviny
Sušenky (celozrnné /špaldové)
50g
Měkký tvaroh
250g
Krémový sýr
120g (5% tuku)
Citrón
1 kus
Želatina v prášku
4g (žlutá)
Voda
200 ml
Sladidlo
Postup přípravy
  1. Sušenky rozdrtíme a utlačíme na spodek sklenice.
  2. Tvaroh smícháme se sýrem, šťávou z poloviny citrónu a sladidlem.
  3. Tvarohovou směs nalijeme na sušenkový základ.
  4. Želé připravíme dle návodu, přidáme druhou polovinu vymačkaného citrónu a osladíme sladidlem.
  5. Želé nalijeme na tvaroh a uložíme do lednice.
  6. Ozdobíme dle chuti.

Dobrou chuť ♥


Pokud Vám recept chutnal, nezapomeňte se podělit o fotku na našem INSTAGRAMU, nebo pod hashtagem #bodyhunters :)

Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku
Nevíte, co uvařit dalšího?
Všechny recepty