Dýňové řezy s ořechy

Doba přípravy 45 minut
Náročnost (1-5) 3
Kcal 123 kcal
Počet porcí 12 porcí
Suroviny
Těsto
Dýně hokkaidó
300g (lze použít mrkev)
Vejce
3 kusy
Ovesné vločky
80g (jemné)
Špaldová mouka
70g
Protein
50g (Vanilka)
Sladidlo
ekvivalent 50g cukru (stevie, erythritol...)
Čokoláda
30g (70%+)
Kypřicí prášek
10g
Mletá skořice
2 čl.
Zázvor mletý
1/4 čl.
Muškátový květ
1/4 čl.
Aroma
1 čl. (Vanilka)
Sůl
špetka
Zdobení
Vlašské ořechy
40g / Pekanové ořechy
Sirup bez kalorií
Postup přípravy
  1. Dýni (mrkev) oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme do mixéru
  2. Přidáme vejce, sladidlo a aroma
  3. Důkladně rozmixujeme na kaši (pyré)
  4. Všechny suché ingredience kromě čokolády smícháme dohromady a přidáme dýňové pyré
  5. Vypracujeme těsto
  6. Čokoládu nalámeme / nakrájíme na malé kousky a přidáme do těsta
  7. Pečeme na vymazaném plechu přibližně 20 minut při 180°C - Hotové řezy by měli být lehce vlhké a vláčné
  8. Ozdobíme dle chuti

    Dobrou chuť!

    Pokud Vám recept chutnal, nezapomeňte se podělit o fotku na našem INSTAGRAMU, nebo pod hashtagem #bodyhunters :)

Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku

Výrobky použité v tomto receptu

Nevíte, co uvařit dalšího?
Všechny recepty