Máslo | 55 g |
Špaldová mouka | 200 g |
Kokosový olej | 50 g |
Třtinový cukr | 40 g |
Prášková stévie | 30 g |
Vejce | 1 kus |
Kypřicí prášek | 1/2 lžičky |
Čokoláda | 40 g (70%) |
Agáve | 1 lžíce |
Máslo pokojové teploty, cukr a stévii utřeme do pěny. Poté do vzniklé směsi zašleháme agáve a vejce. Zvlášť promícháme mouku s kypřicím práškem. Sypkou směs zamícháme do vaječné hmoty.
Získané těsto dáme na hodinu do ledničky. Poté vyjmeme těsto z ledničky a tvarujeme kuličky o průměru 3 cm. Kuličky uložíme na plech vyložený pečicím papírem v dostatečných rozestupech a jemně rozplácneme.
Pečeme 20–25 minut na 170 °C dozlatova. Skladujeme v uzavřené nádobě.