Cizrnový koláč

Doba přípravy 55 minut
Náročnost (1-5) 4
Kcal 113 kcal
Počet porcí 8 porcí
Pro zobrazení nutričních hodnot se zaregistrujte!
Suroviny
Těsto
Cizrna
200 g (konzervovaná)
Vejce
1 ks
Bílek
1 ks
Protein
10 g (Prom-in CFM čokoláda nebo vanilka)
Holandské kakao
10 g
Mléko
70–100 ml
Kypřicí prášek
2 lžičky
Jáhlová kaše
30 g
Sladidlo
Poleva
Měkký tvaroh
250 g
Řecký jogurt
100 g
Vejce
1 ks
Protein
10 g (Prom-in CFM vanilka)
Sladidlo
Postup přípravy
  1. Cizrnu důkladně omyjeme a spolu se všemi ingrediencemi na korpus rozmixujeme do hladka. 
  2. Do vymazané pečicí formy těsto vylejeme a pečeme přibližně 10 minut při 180 °C.
  3. Všechny ingredience na polevu vyšleháme a rovnoměrně nalijeme doprostřed koláče, přibližne 1–2 cm od okraje (korpus se propadne).
  4. Vložíme do trouby a pečeme dalších 20–25 minut při 180 °C.
  5. Ozdobíme dle chuti. Na ozdobu doporučujeme borůvky.
Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku

Výrobky použité v tomto receptu

Všechny recepty