Citrónové čtverečky

Doba přípravy 50 minut
Náročnost (1-5) 3
Kcal 148 kcal
Počet porcí 12 porcí
Pro zobrazení nutričních hodnot se zaregistrujte!
Suroviny
Těsto
Mandlová mouka
1 šálek
Sůl
1/4 lžičky
Erytritol
2 lžičky (nebo jiné sladidlo)
Kokosový olej
1 lžíce
Ghí
2 lžíce
Protein
1 lžíce
Aroma
podle použitého proteinu
Poleva
Mandlová mouka
1/4 šálku
Erytritol
2 lžičky (nebo jiné sladidlo)
Tekutá stévie
1 lžička
Vejce
4 velká
Citronová šťáva
1/2 šálku (asi 3 citrony)
Strouhaný kokos
10 g (není povinné)
Strouhaný kokos
Postup přípravy
  1. Předehřejte troubu na 180 °C, formu o rozměru cca 18 × 24 cm vyložte pečicím papírem.
  2. Důkladně smíchejte zvlášť suché a zvlášť mokré ingredience na korpus, pak smíchejte všechno dohromady. Směs roztlačte rovnoměrně na dno formy. Pečte 15–17 minut.
  3. Všechny ingredience na polevu rozmixujte, hotovou polevu nalijte na horký korpus.
  4. Vše vraťte zpátky do trouby na dalších 15–20 minut, pak nechte koláč cca 30 minut vychladnout a dejte na 2 hodiny odstát do lednice.
  5. Nakrájejte na čtverečky.
Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku
Všechny recepty